Peči brez dimnika

Peči brez dimnika

28.08.2012

Novost, ki je neverjetna kombinacija okolju prijaznega ogrevanja, varčevanja z energijo, napredne tehnologije in udobja.

Predstavljamo vam popolno novost na evropskem trgu, idealno rešitev, ki združuje vse lastnosti alternativnega ogrevanja ter užitka v toplini pravega ognja v vašem domu. Kaminske peči na bioetanol so neverjetna kombinacija okolju prijaznega ogrevanja, varčevanja z energijo, napredne tehnologije in udobja.

Peči so idealna rešitev za tiste, ki ne morejo namestiti dimnika in želijo ogrevanje s pravim ognjem. Gre za popolnoma novo zasnovane peči brez montaže, brez zahtevne instalacije in brez dimnika. Za gorivo se uporablja bioetanol.

Bioetanol je etilni alkohol izdelan iz večkrat prečiščenega in filtriranega alkohola, ki je pridobljen s fermentacijo biomase ali iz rastlinskih proizvodov, ki se uporabljajo v agroživilski industriji in ki vsebujejo sladkor (sladkorna pesa, sladkorni trs) ali škrob (krompir, koruza, žita). Ob delovanju se ustvarja čisto izgorevanje brez neprijetnega vonja, ki ne onesnažuje okolja, njegov plamen je intenzivno rumene barve brez dima, ker pa ne izgorevajo trda goriva, je kaminska peč na bioetanol tudi vedno brez pepela!

Peči so prenosne in jih lahko brez težav premikate po prostoru ali iz prostora v prostor. So elegantne z moderno obliko in bodo prav gotovo našle svojo mesto v vašem prostoru. Uporaba peči je preprosta, hitra in varna. V samo nekaj trenutkih se začne širiti prijetna toplota, ter ob pravem ognju ustvari edinstven ambient.

Kaminske peči na bioetanol lahko razdelimo na:

 • Klasične (ročno upravljanje)
 • Ventilatorske (ročno upravljanje, z dodatnim ventilatorjem za razpihovanje toplega zraka)
 • Elektronske (upravljanje z daljinskim upravljavcem, elektronski vžig, dodatni senzorji, LCD prikazovalnik, s termostati).
 

Produkti vezani na ta generik...

 • Peč na bioetanol Milano

  Peč na bioetanol MILANO zagotavlja zelo dobro ogrevanje in čisto okolje, ne potrebuje dimnika, oskrbe z električno energijo ter instalacije. Moč bioetanola je takojšnja, varno v samo nekaj trenutkih se začne širiti nežna toplota, ki ob pravem ognju ustvari edinstven ambient s prijetnim vzdušjem ob ognju, enakemu kaminu na drva.

  Zaradi prisotnosti posebnega rezervoarja za dišave, lahko med delovanjem peči obogatite vaš dom z dišavami, ki so vam všeč. Peč na bioetanol MILANO je bila ustvarjena v elegantni, moderni obliki, ki omogoča, da jo lahko postavimo k vsakemu stilu pohištva in lahko ima svoje mesto v vsakem ambientu. Peč lahko brez težav premikate po prostoru ali iz prostora v prostor, saj je opremljena s kolesci.

  Več o produktu »
   
   
 • Peč na bioetanol Venezia - ventilatorska

  Peč Venezia je odlična izbira za ogrevanje, saj ne potrebuje dimnika in montaže. Prisilno prezračevanje v peči na bioetanol VENEZIA omogoča, da ohrani kakovost ogrevanja, ki je zelo iskana in cenjena pri klasičnem modelu, v kombinaciji z možnostjo uporabe prezračevalne funkcije, pa še poveča udobje in zmogljivost.

  Seveda tudi pri tej različici ne potrebujete namestitve dimnika, je pa potreben priklop na električno omrežje; zahvaljujoč zmogljivemu ventilatorju, ki deluje zelo tiho, se bo vaš prostor segrel še hitreje, toplota pa se bo bolj enakomerno porazdelila po prostoru. Peč lahko deluje v obeh načinih, bodisi v klasičnem ali v ventilatorskem, odvisno od vaših potreb in želja po stopnji in hitrosti ogrevanja prostora. S preprostim gumbom za vklop moči, se lahko moč ventilacije uporabi v celoti, ko pa ste dosegli želeno stopnjo ogrevanja, lahko funkcijo preprosto izklopite in tako povečate avtonomijo.

  Več o produktu »
   
   
 • Peč na bioetanol Firenze - elektronska

  Peč na bioetanol FIRENZE je zasnovana na z napredno tehnologijo za okolju prijazno ogrevanje in varčevanje z energijo. Tudi ta elektronsko nastavljiv model peči seveda deluje brez dimnika, je kompaktnih mer, ne zahteva nobene montaže in zahvaljujoč elegantnemu in prefinjenemu dizajnu zagotavlja veliko prisotnost estetike, zaradi česar se lahko prilagodi tako tradicionalnemu kot tudi modernemu stilu ambienta.

  Struktura peči je iz lakiranega jekla, gorilnik je iz nerjavečega jekla (inox-a), pokrov iz črnega jekla, stranice pa iz barvane kovine. Opremljena je z zaslonom za regulacijo njenega delovanja, moči in temperature, kar zagotavlja maksimalno udobje. Udobje in varčevanje z energijo se da enostavno programirati, saj je mogoče peč FIRENZE upravljati z uporabo opcijskega daljinskega upravljalnika, ki vam omogoča program za vklop in izklop, nastavitev želene temperature, prilagoditev moči in ventilacijo. Izjemne lastnosti, ki naredijo peč FIRENZE številka 1 glede kakovosti in zanesljivosti.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.